Nu händer det saker!!

Nu har Albin börjat gå, eller stappla framåt =)
Han är så duktig stor killen. Det har gått fort framåt för honom, han tog två steg för några dar sen å sen har det blivit fler för varje dag. Nu går han längre sträckor som t ex från vardagsrummet ut till hallen å köket, med vissa pauser såsom rumpdruttar å framåt struttar.
Ikväll..Eller idag ska vi åka till Acktjära till Micke å Therese å festa lite å grilla verkar det som med, gott!! =)
Elins mamma ska vara barnvakt så vi ska sova borta bägge två utan Albin en natt. Jag har ju sovit två nätter utan honom och Elin denna vecka så det har varit tomt.

Hur  det blir med C-kortet nu vet jag inte, har ju tänkt att ta det å byta jobb. Känner att det skulle vara roligt att göra nå annat å för en gångs skull ha en liten chans att tjäna lite pengar. Funderar på om jag ska hoppa på det här med Norge jobb å tjäna stor kovan. Har jobbat denna vecka med bra betalt, ska jobba måndag förmiddag då skulle jag få 1500:- extra å det är aldrig fel =)

Nu kommer Albins mormor med salta pingviner, så nu har jag proppat munnet full med såna =))

Hejja Bk Faxe!!!

Jahopp

Det blev inget hus för oss, vi la oss när nån bjöd över en mille =(
Då blire en luftvärmepump hit hem istället.

Albin har tagit sina första steg på egen hand nu, han gick 2 steg i fredags å i lördags gick han 3 steg å står alldeles själv längre stunder, stor killen våran.

Imorrn ska jag jobba, trist å jobba på semestern, men jag ska få väldigt bra betalt så jag hoppas att dom står för det med.

Var ut till stugan å grillade lite i fredags, jäkligt gott var det.
I lördags var vi på dop i Söderala sen åkte vi ut till  Bergvik å spelade lite kort å umgicks med mamsen. Farsgubben var nere hos Kurt på den årliga volleyboll turneringen som IFK har. Fick hämta honom på IP senare på kvällen, han var ganska rund under fötterna =)

Nu orkar jag inte skriva nå mer så det får räcka för denna gången.

Heja Faxe!

Ikväll håller vi tummarna

I torsdags var vi på en andra husvisning på "vårat" hus. Var upp vinden å kikade å allt såg bra ut.
Idag är det dags för budgivning, ikväll klockan 17 börjar den. Det är 5 eller 6 stycken som ska vara med på budgivningen tydligen, så vi har nog ingen större chans att vinna den.

Vad har hänt annars då?
Ingen aning, jag blir fan helt sinnes slö när jag har semester...Får väl höra sen vad vi gjort när sambon läser detta =)

Full fart på lill grabben är det iaf, det dröjer nog inte länge tills han börjar att gå själv, han släpper taget å står själv korta stunder ibland. Åssa har han börjat krypa med en väldigt rolig stil, han ser ut som en liten apa som kommer krypandes på fötter och på händer =) Har försökt filma det men inte fått in nån träff på stilen än.
Appropå filma så har det blivit alldeles för dåligt med sånt nu när det är fullt fart på honom hela tiden.
Måste försöka redigera massa film med bland annat Williams dop...
Nä nu måste jag hämta en skoätandes son ute i hallen...Iofs verkar han stå å hänga på grinden upp för trappan =)

Hejja Bk Faxe!!

RSS 2.0