Lördag

Kom ju på att jag kanske ska skriva adressen till min you tube sida. www.youtube.com/eroded
Det är nåra filmer efter en hemma match i bowlingen där vi har handuks krig =)

Ska vara med som reserv idag på matchen, hoppas jag får spela lite å framför allt hoppas att det går bra om jag får spela!

Inte verkar deet bli nå byte med skotern mot en cross heller, mailade med han som har crossen igår å sista mailet jag skickade har jag inte fått nå svar på. Antingen funderar han eller så gör han som alla andra å skiter i att svara.

Nu ska jag slöa lite medans Albin sover middag.

You Tube

Har lagt upp lite ful filmer på You tube filmat med min telefon efter en bowlingmatch. Har blivit lite poppis där ser jag. Ett av klippen har över 2500 visningar, tycker det är rätt skoj jag =)

Gjorde min första fotbollsträning på skit länge förra torsdagen, det gick över förväntan. Mitt knä höll rätt bra, hade lite känningar när jag gjorde lite bredsidor. Ska träna imorrn igen, tyvärr har vi som vanligt fått riktigt dåliga tränings tider, 21:00-22:30 på torsdagar å 12:00-14:00 på lördagar i november, i december kör vi även på måndagar kl 21-22:30 =(
Hade skaplig träningsvärk efter iaf men jag trodde att den skulle vara värre =)

Faxe spelade match i lördags mot Sundbybergs farmarlag. Det blev 10-10 å en poäng till oss istället för två, tyckte inte att det fanns nå tändning i laget, mer liv på en kyrkogård än i Faxe var det iaf. Matchen i övrigt skulle vi ha vunnit enkelt om laget varit taggat. Men men en poäng är mer än vad Edsbyn fick iaf å det är jävligt viktigt, dom förlorade mot Sumpan =)

Albin bara växer å växer. Jag tror han kan allt å vet allt, säger man nått som t ex vart diskmaskinen står så går han dit å pekar på den osv.
Go fisen!

Fin frilla =)

Hej då!

THE KRISTET UTSEENDE!!

Nu är det 2 veckor sen sist jag uppdaterade, har sett att det blivit 2 veckors mellanrum nu för tiden.

Förra helgen var jag till Sundsvall med fotbollslaget å hade 5-kamp. Vi började med go-cart, sen delade vi upp oss o 2 grupper varav ena gick å spelade laser doom. Min grupp körde rodeo-ridning, jag klarade 16 sekunder som mest å jag tror jag blev sämst i min  grupp på det. Efter det så bytte vi med den andra gruppen å körde laser doom, gick inge bra där heller, kom sist i mitt lag...Undrar om det beror på att jag sköt mina egna? Efter det så var det straffsparkssimulator, satte 3 av 5 iaf å det tycker jag var rätt bra. Vi avslutade med jaktskjutnings simulator å där sög jag kånkelbär, gick inge bra där heller :D

När vi skulle tebax till hotellet så blev jag å David utan taxi å det kändes tråkigt, vi fick en taxi till slut.
Tebax på hotellet å skulle checka in så fick vi veta att våra rum inte var klara än, trots att dom haft två å en halv timme på sig...Jag å Blom fick självklart vårat rum sist...
VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT ALLTID FÅ ALLTING SIST?????
Spelar ingen roll om jag beställer pizza eller vad fan som helst så får jag oftast sist.
Vi gick iaf å käkade på Olearys å där gnällde jag över att jag alltid får maten sist, men dra ballen bland kottarna så fick jag min mat först! =D
Kvällen fortsatte med mer fest på hotellet för att traska till till Stadshuset, eller vad det heter, där skulle nån Mange schmidt eller vad han hette uppträda. Sånt skit vägrar jag betala för att se så jag fick nys om att Kristet utseende spelade på Avenyn så självklart gick jag dit å det var en skit bra spelning!!!
På tåget hem på söndan så träffade jag sångarn å ena gitarristen i kristet så jag prata lite med sångarn =)

Glömde ju skriva att jag var på Kasinot för första gången med, satte 50 spänn på blackjack å spelade i hop 400 spänn!!
Gissa om jag blev nöjd?  =)

Nu orkar jag inte skriva mer, börjar bli så mycket med =)

Bye bye!!

RSS 2.0